Acasă / EVENIMENT / Percheziţii la Omniasig

Percheziţii la Omniasig

Societatea de asigurări Omniasig este la această oră obiectul unor percheziții ale procurorilor, potrivit Mediafax. Conform aceleiași surse, perchezițiile au loc la sediul central din București și la toate sucursalele din țară.
Acțiunea, anunță Mediafax, se desfășoară într-un dosar în care ar fi fost începută urmărirea penală pentru fals intelectual și abuz în serviciu. Dosarul ar fi instrumentat de procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La percheziții participă aproximativ o sută de ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Investigare a Fraudelor a Inspectoratului General al Poliţiei Române, precizează Mediafax.
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a remis un comunicat de presă în legătură cu perchezițiile: „Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală. În cursul acestei zile, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii simultane în 49 de locaţii (sedii centrale şi sucursale ale unei societăţi de asigurare), situate pe raza municipiului Bucureşti şi a tuturor judeţelor din ţară. La desfăşurarea acestor activităţi procurorii beneficiază de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară (fiind angrenaţi aproximativ 100 de poliţişti) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române-Direcţia de Investigare a Fraudelor, precum şi de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.”
Sursa : http://epitesti.ro/

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar