Acasă / EVENIMENT / Poliţiştii Oraşului Costeşti au efectuat azi dimineaţa cinci percheziţii domiciliare

Poliţiştii Oraşului Costeşti au efectuat azi dimineaţa cinci percheziţii domiciliare

mascati-politiePoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au efectuat în dimineaţa zilei de 28 mai a.c. cinci percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi au fost recuperate, iar o persoană a fost reţinută.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au identificat pe T.N de 36 de ani şi T.G. de 39 de ani, ambii din Videle, judeţul Teleorman şi pe P.G. de 42 de ani din comuna Bucşani, judeţul Giurgiu, bănuiţi că în perioada martie – mai a.c., împreună cu B.G., de 38 ani şi P.A.I., de 19 ani, ambii din oraşul Videle, judeţul Teleorman, ar fi sustras bunuri din locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza comunelor Râca, Izvoru, Ungheni, Negraşi şi Mozăceni, din judeţul Argeş.
Pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 28 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Teleorman şi Giurgiu, la locuinţele celor în cauză.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat mai multe bunuri despre care existau date că ar proveni din furturi comise pe raza comunelor Râca, Izvoru, Ungheni, Negraşi şi Mozăceni, din judeţul Argeş, precum şi pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Giurgiu.
Valoarea totală a prejudiciului este aproximată la 35000 de lei.
Faţă de P.G. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Costeşti cu propunere de arestare preventivă.
Reamintim că luni, 26 mai a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti i-au identificat pe B.G., şi P.A.I. bănuiţi că ar face parte din aceeaşi grupare specializată în comiterea de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.
În urma administrării probatoriului, faţă de cele două persoane a fost luată, în data de 27 mai a.c., măsura arestării preventive.
Acţiunile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ (2)

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ

Pentru a marca Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuinţe care se sărbătoreşte pe ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar