Acasă / SOCIAL / Succes al Teatrului Al. Davila în Alger, la Festivalul Cultural European – ediția a XVI-a

Succes al Teatrului Al. Davila în Alger, la Festivalul Cultural European – ediția a XVI-a

În perioada de 10-25.05.a.c. s-a desfăşurat la Alger cel de al XVI-lea Festival Cultural European, organizat de misiunea U.E. cu sprijinul statelor membre, eveniment la care a fost invitat să participe și Teatrul ”Al. Davila” Pitești, cu piesa ”Edith Piaf – în vârtejul norocului”, a regizorului Matei Varodi, în interpretarea actriței Ramona Olteanu, acompaniată de George Popa.
Reprezentația a fost extrem de apreciată de publicul și mass media algeriene, la final delegația argeșeană fiind felicitată și de către ambasadorii Franței și Spaniei pentru prezența remarcabilă în cadrul festivalului.
Festivalul se bucură de un real succes în rândul publicului algerian, intrările la spectacole fiind gratuite. În acest an în afara capitalei Alger au mai fost organizate prezentări în oraşele Oran, Constantin şi Bejaia.
Ambasadorul României în Alger, E.S. domnul Marcel Alexandru, a transmis felicitările sale conducerii Consiliului Județean Argeș și Teatrului ”Al. Davila” Pitești, cu rugămintea de a fi analizată posibilitatea punerii în scenă și la Paris a spectacolului ce prezintă momente din viața celebrei artiste franceze Edith Piaf.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Roi de albine la un bloc din Piteşti (8)

Roi de albine la un bloc din Piteşti – VIDEO

În jurul orei 14 a după-amiezii de azi, ISU Argeş a fost sesizat că la ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar