Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

329 sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri

În ziua de 16.10. a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, fiind aplicate un număr de 329 sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu au respectat prevederile legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice (dintre care 138 sancţiuni contravenţionale aplicate pe raza municipiului Piteşti), valoarea sancţiunilor fiind de 46.720 lei.
De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 16 permise de conducere si retrase 10 certificate de înmatriculare.

Accidente rutiere

În comuna Bascov, M.G., de 47 ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea un autotractor din directia Pitesti catre Rm. Valcea, nu a pastrat o distanta suficienta in mers intrand in coliziune cu o autoutilitara, condusa in fata sa de M.M.C., de 23 ani, din orasul Dumbraveni, judetul Sibiu, pe care l-a proiectat intr-un autoturism care se afla oprit in fata sa cu intentia de a efectua viraj la stanga, condus de I.C.T., de 33 ani, din municipiul Pitesti.
Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto I.C.T..
Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe strada Uzinei, din orasul Mioveni, P.A., de 45 ani, din orasul Mioveni, în timp ce conducea un autoturism, la intersectia cu strada Uzinei, nu a acordat prioritate de trecere intrand in coliziune cu un vehicul condus regulamentar de M.M., de 21 ani, din comuna Cosesti.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatorului auto M.M. si a unei pasagere, M.C., de 45 ani, din orasul Mioveni.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările au fost efectuate de politisti din cadrul F.R.- Mioveni.

Depistat de poliţiştii municipiului Câmpulung în timp ce transporta pâine fără documente de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publica – Compartimentul Proximitate, au depistat pe str. Piaţa Jurământului din Câmpulung, pe S.V., din localitate, care transporta cu un autovehicul cantitatea de 75 bucăţi pâine franzelă în valoare de 52,5 lei, fără a deţine documente legale de însoţire şi provenienţă, fapt pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a acestuia cu suma de 1.000 lei conform Legii nr.12/1990 şi s-a confiscat contravaloarea cantităţii de pâine.

A furat, dar a fost identificat de poliţiştii municipiului Curtea de Argeş

Poliţiştii Biroului Investigatii Criminale Curtea de Arges au continuat cercetarile privind un furt din locuinta unei persoane din municipiu, comis in perioada iulie-octombrie 2013, identificand ca autor pe M.C., de 44 ani, din mun. Curtea de Arges, despre care s-a stabilit ca a sustras in mod repetat mai multe componente electrice in valoare de 1.500 lei.
In cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 208, 209 din C.P.

A condus aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii rutieri din Curtea de Arges au identificat pe Z.I., de 42 ani, din com. Valea Iaşului, care a condus un autoturism pe raza municipiului, având o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 87 alin.1 din O.U.G. 195/2002R.

Comercializa fructe fără a poseda documente de provenienţă

Poliţiştii oraşului Mioveni au depistat pe Ş.P., din Mioveni, care transporta cu o autoutilitara fructe, în vederea comercializării, fără a deţine documente de provenienţă.
Barbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, conf. L.12/1990, fiind confiscată cantitatea de 30 kg struguri şi 18 kg banane.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar