Acasă / SOCIAL / Stiri de la politie

Stiri de la politie

Pe B-dul Petrochimistilor, din mun. Piteşti, R.M., de 23 ani, din comuna Serbanesti, jud. Olt, în timp ce conducea un autoturism pe banda nr. 1, din directia centru catre Vama Pitesti, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu un vehicul condus regulamentar pe banda nr. 2, in aceeasi directie, de A.R.W., de 18 ani, din Pitesti.
În urma impactului autoturismele au fost proiectate pe sensul opus de mers, sens pe care se deplasa regulamentar cu bicicleta, L.A.D., de 52 ani, din orasul Stefanesti, care s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, rezultând vatamarea corporala grava a acestuia.
Conducatorii auto purtau centura de siguranta si biciclistul nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Autori de furt, identificaţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti

Agenţii secţiei au identificat autorii unui furt comis în ziua de 03.11.2013, respectiv I.F.V., de 23 ani, din Mioveni, D.B.D., de 25 ani şi M.S., de 57 ani, ambii din Piteşti, stabilind că în timp ce partea vătămată, in varsta de 66 ani, din comuna Călineşti, se deplasa pe str. Calea Bascov, barbatii, profitând de neatenţia acestuia i-au sustras un telefon mobil, în valoare de 650 lei, după care au părăsit zona în fugă.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru art. 208, 209 C.P., prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

Dosar penal pentru furt, întocmit de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti

În ziua de 03.11.2013, poliţiştii secţiei, fiind sesizaţi de un administrator al unui magazin despre faptul că autori necunoscuţi i-au forţat uşa unei lăzi frigorifice, aflate în exteriorul magazinului, punct de lucru str. Paltinului, de unde i-au sustras produse alimentare, cauzând un prejudiciu de 50 lei, au desfăşurat activităţi specifice, ocazie cu care au identificat autorii : N.C.F., de 21 ani, I.B., de 25 ani şi O.O., de 25 ani, care au fost conduşi la sediul secţiei de politie.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru art. 208, 209 C.p., urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Infracţiuni rutiere depistate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti

În seara de 02.11.2013, politistii au depistat pe M.F.M., de 29 ani, din comuna Calinesti, in timp ce conducea un moped cu o capacitate cilindrica de 125 cm. cubi, iar în urma verificarilor s-a constatat ca acesta nu poseda permis de conducere, in cauza fiind întocmit dosar penal, pentru art. 86 alin. 1, din O.U.G.195/2002R.
De asemenea, poliţiştii l-au depistat pe A.G.G., de 34 ani, din comuna Poiana Lacului, in timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat.
În cauza s-a întocmit dosar penal, conform art.87 alin.1, din O.U.G.195/2002R.

A tractat o remorcă neînmatriculată

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au acţionat pe raza de competenţă, ocazie cu care au depistat pe D.J. 732, comuna Mihăeşti, pe N.I., de 70 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, tractând o remorca neînmatriculată.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru art. 85, din O.U.G.195/2002R.

Activităţi ale poliţiştilor municipiului Curtea de Argeş

În ziua de 03.11.2013, agenţii Biroului Poliţiei Rutiere l-au depistat pe B.M., de 34 ani, din comuna Stoenesti, care a condus pe D.N. 73 C, comuna Muşăteşti, un autoturism având o concentraţie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, conform art.87 alin.1, din O.U.G. 195/2002R.

Poliţiştii municipiului, împreună cu agenţi ai Secţiei de Politie Rurală Domneşti, au controlat 26 comercianţi de cereale, în târgul saptămânal Domneşti şi 6 puncte de desfacere a produselor de panificatie, prilej cu care a fost depistat C.G., de 35 ani, din Domneşti, care comercializa produse de panificatie, pâine, fără a deţine acte de provenienţă.
Barbatul a fost sancţionat cu suma de 1.000 lei, conform L.12/1990, iar contravaloarea va fi depusa la bugetul Finantelor Publice.

Au furat porumb de pe raza comunei Hârseşti

În ziua de 03.11.2013, in jurul orelor 15.00, agenţii Sectiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului s-au sesizat cu privire la faptul că de pe o suprafaţă de teren cultivată cu porumb din comuna Hîrseşti, se sustrage porumb stiulete.
La faţa locului a fost identificat B.M.M., de 29 ani, din comuna Stolnici, care avea în atelajul său cantitatea de 95 kg porumb ştiulete, iar din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost ajutat de C.V.C., de 40 ani, din comuna Stolnici, care a fugit de la faţa locului.
Prejudiciul, în valoare de 100 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, conform art. 208, 209 C.P..

Activităţi silvice

Agenţii Secţiei de Politie Rurală Domneşti l-au depistat pe M.I., de 28 ani, din comuna Godeni, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de un m.c. lemn, fără documente de provenienţă.
Barbatul a fost sancţionat cu suma de 2.000 lei, iar materialul lemnos ridicat în vederea confiscării şi predat O.S. Domneşti.

Poliţiştii Sectiei de Politie Rurala Rucăr au depistat in padurea din punctul Valea Cheii, comuna Dambovicioara, 5 barbati din comuna Dâmbovicioara, care au tăiat fără drept trei arbori, doi specia molid şi unul specia fag.
În cauză s-a întocmit dosar penal, conform art. 108 Cod Silvic si a fost confiscată cantitatea de 5,130 m.c. material lemnos.

De asemenea, poliţiştii Sectiei de Politie Rurala Valea Mare Pravăţ l-au depistat pe B.G.M., de 19 ani, din comuna Bughea de Sus, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de un m.c. material lemnos, esenta fag, fără a avea documente legale de provenienta si transport.
Au mai fost depistaţi 3 barbati care transportau cu atelaje hipo, cantitatea de 2 m.c. material lemnos, esenta fag, fără documente legale de provenienţă si transport.
Persoanele depistate au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 2.000 lei, fiecare, conform L.171/2010, iar materialul lemnos confiscat şi predat O.S. Păpuşa Rucăr şi O.S. Codrii Verzi ai Argeşului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti l-au depistat pe B.F.D., de 32 ani, din Mioveni, în timp ce transporta cu un auto pe D.J. 732, comuna Mihăeşti, în baza unui aviz de însoţire, material lemnos, cherestea, fiind înscrisă în acest aviz cantitatea de 84 bucăţi. Trecându-se la inventarierea materialului lemnos s-a constat că în realitate transporta 152 bucăţi cherestea.
În cauză s-a dispus sancţionarea conform art. 19 alin. 1 lit. n, din L.171/2010 şi în baza art. 19 alin. 1, din L.171/2010, s-a dispus confiscarea a 68 bucăţi cherestea, cu un volum de un m.c..

Totodată, a fost depistat C.R., de 34 ani, din comuna Mihăeşti, în timp ce transporta cu un auto pe raza comunei Mihăeşti, cantitatea de 6,2 m.c. lemn foc, diverse tari, fără a deţine documente de provenienţă.
În cauză s-a dispus sancţionarea conform Lg.171/2010 si s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar