Acasă / SPORT / Trei medalii preţioase

Trei medalii preţioase

Trei medalii preţioase pentru karatiştii din Mioveni Dacă echipa de fotbal din Mioveni şchioapătă serios în campionatul seriei a doua din liga secundă, având carenţe serioase, ei bine, karatiştii legitimaţi la CS Dacia Mioveni 2012 reprezintă cu cinste oraşul în ţară. Campionatul Naţional de karate shotokan de la Reghin, desfăşurat în perioada 2-3 noiembrie, a fost unul extrem de reuşit pentru sportivii secţiei de profil menţionate mai sus. La competiţia respectivă au participat aproximativ 250 de participanţi, legitimaţi la 22 de cluburi din ţară, la copii şi under 21. Reputatul antrenor argeşean Sebastian Ene a fost însoţit de 7 sportivi, ce au participat în premiera la o competiţie de asemenea anvergura. Alexand
Alexandra Stanciu, Ştefan Stanciu, David Dumitra, Leonard Vlad, Elisei Antonio, Cătălin Georgescu şi Laurenţiu Catrinescu au dat tot ce-i mai bun din ei la întrecerea de la Reghin, iar în final, trei dintre ei au urcat pe podiumul de premiere. Medalie de aur a obţinut Antonio Elisei, argint a luat Alexandra Stanciu, iar bronz Laurenţiu Catrinescu. e asemenea anvergură. Munca depusă de antrenor şi sportivi, sprijinul clubului şi al autorităţilor locale a dus la obţinerea unor rezultate pe măsură în primul an de activitate al secţiei de karate. După ce a promovovat cu succes sportul de masă, CS Dacia Mioveni 2012 a dovedit că poate face şi performanţă în competiţiile naţionale.
Ene, antrenor karate CS Dacia Mioveni 2012 ne-a spus: „Sunt foarte mulţumit de faptul că am obţinut 3 medalii la aceste naţionale, este o performanţă deosebită în condiţiile în care sportivii s-au pregătit 5-6 luni pentru concurs. Mentionez faptul ca pentru o astfel de competitie perioada de pregatire necesara este de 14-16 luni. Sunt sperante pentru un parcurs la fel de bun si in continuare, dar este necesara largirea bazei de selectie a sportivilor. Tin sa multumesc conducerii clubului si autoritatilor locale pentru ca au asigurat aceasta deplasare si cu siguranta vom incerca ca si de acum inainte sa obtinem rezultate pe masura”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar