Acasă / EVENIMENT / Un avion ultraușor și un Mercedes E Classe, distruse într-un incendiu

Un avion ultraușor și un Mercedes E Classe, distruse într-un incendiu

Un avion ultrauşor de agrement şi un autoturism Mercedes E Classe au fost distruse, în urma unui incendiu izbucnit, duminică noapte, în garajul unui bărbat din localitatea argeşeană Bascov, cauza flăcărilor fiind un redresor lăsat sub tensiune.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.
“Incendiul a izbucnit duminică noapte, în jurul orei 2.00, şi s-a intervenit imediat pentru stingerea lui. Au ars elementele combustibile ale unui autoturism, un avion ultrauşor, pereţii garajului, materialele combustibile ale unui motocultor, zece banchete de autocar, un dozator, o motocositoare. Sursa incendiului a fost efectul termic al curentului electric, iar cauza o constituie aparate electrice lăsate sub tensiune şi nesupravegheate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slăvoiu.
Potrivit proprietarului, pagubele ajung la aproximativ 600.000 de lei, fiind distrus avionul ultrauşor de agrement, un autoturism Mercedes E Classe şi alte bunuri.
Proprietarul garajului a declarat că îşi cumpărase avionul din Franţa, cu eforturi financiare mari, şi nu era asigurat.

Sursa text : sursazilei.ro Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar