Acasă / EVENIMENT / Victima în comă la spital, agresor arestat la domiciliu

Victima în comă la spital, agresor arestat la domiciliu

Un bărbat a fost internat în stare gravă la spital şi zace în comă după ce a fost victima unei agresiuni.Poliţiştii Secţiei Rurale au continuat cercetările într-un dosar penal deschis iniţial pentru loviri sau alte violenţe, după care, avându-se în vedere starea persoanei vătămare, oamenii legii au schimbat încadrare juridică a faptei în vătămare coporală şi au încarcerat un bărbat.

Victima în comă la spital
Din verificări a reieşit că, pe la ora 18 a serii de 26 martie, Valerică H., de 63 de ani, din Domneşti, se afla în faţa unui bar din localitate împreună cu un consătean, ambii fiind sub influenţa alcoolului. La un moment dat, între cei doi s-au iscat discuţii contradictorii, context în care Valerică H. i-a tras o palmă celuilalt bărbat, în vârstă de 64 de ani. În urma loviturii primite, acesta s-a dezechilibrat, a căzut, s-a s-a lovit puternic cu capul de asfalt şi a rămas lat în stare de inconştienţă. La locul incidentului a sosit o ambulanţă, iar victima a fost transportată la Spitalul Curtea de Argeş, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde a suferit două intervenţii neurochirurgicale. Intubat, acesta a fost internat pe secţia de terapie intensivă, starea sa fiind una critică.
Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus plasarea agresorului în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Șoferi-beți-și-fără-permis

Bărbat prins conducând sub influența alcoolului

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar