Acasă / EVENIMENT / Recidiviştii au stat doar o noapte după gratii

Recidiviştii au stat doar o noapte după gratii

Doi bărbaţi au ajuns în spatele gratiilor după ce au furat produse dintr-un magazin din Stâlpeni. Ambii sunt recidivişti având la activ alte condamnări tot pentru furt.
Din verificările poliţiştilor Secţiei Rurale Stâlpeni, care au continuat cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror, a rezultat că este vorba despre Vasile C., de 41 de ani, respectiv Traian L., de 51 de ani, ambii din Câmpulung. În ziua de 21 martie, ei au inrat într-un magazin din comuna Stâlpeni şi pretextând că vor să cumpere ceva, au ascuns sub haine mai multe pachete cu cafea şi au ieşit din unitate.

Recidiviştii

Când şi-au dat seama că de pe raft lipsesc pachete cu cafea, salariaţii unităţii au sesizat poliţia. Inițial, dosarul a fost înregistrat cu autor necunoscut, dar oamenii legii au reuşit să-i identifice pe cei care au comis furtul şi au deschis dosar penal. Aduşi la audieri, suspecţii nu au recunoscut faptele şi după administrarea probatoriului au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarceraţi în arestul poliţiei judeţene. Prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive, ambii au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile fiindcă, deşi sunt recidivişti, aşa cum am precizat, procurorul a avut în vedere că valoarea prejudiciului este mică.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar